Locuitorii din comuna Ionesti-Valcea erau terorizati de cateva saptamani de un spargator de case. Ultima locuinta calcata de hot a fost cea a indragitei cantarete de muzica populara Maria Dragomiroiu (foto). Infractorul este un recidivist notoriu, pe nume Gheorghe Prundaru, din Racovita-Valcea. El a fost eliberat din Penitenciarul Colibasi la data de 30 august.

Infractorul a povestit anchetatorilor ca a dormit zece ore in casa cantaretei, deoarece era foarte obosit, pentru ca mai daduse inca doua spargeri si, tocmai in momentul in care intentiona sa fure lucruri gasite prin locuinta, o femeie a dat peste el.

Ieri, Maria Dragomiroiu ne-a declarat: "Ce pot sa va spun eu, daca asta este mentalitatea hotilor, despre viata?! Poate o sa trebuiasca de acum incolo sa stau mai mult timp la Ionesti. Nu am pus un sistem de alarma mai sofisticat pentru ca, cu cat sistemul e mai sofisticat, cu atat ii atrage pe hoti.

Hotul nu a avut nici un fel de remuscari cand a fost prins, spunand ca stie ca se intoarce la puscarie si acolo are traiul zilnic asigurat". in urma cu 3 ani, casa Mariei Dragomiroiu a mai fost calcata de hoti, acestia furand o haina de blana si casete. Pe numele infractorului, instanta de judecata a emis mandat de arestare preventiva.