Vedeta Antenei 1 a nascut cel mai lung bebelus din istoria Maternitatii Elias

Andreea Berecleanu a nascut sambata, la Maternitatea Spitalului Elias, un baietel de 3.200 kilograme si 56 de centimetri. Personalul medical a fost uimit de lungimea bebelusului, acesta fiind declarat imediat record al sectiei. Andreea si baietelul ei vor fi externati maine, iar familia Zaharescu se intoarce acasa intr-o „noua formula”.

Prezentatoarea jurnalului de la ora 16.00 a nascut dimineata, prin cezariana, iar operatia a fost efectuata de doctorii Denisa Protopopescu si Cristian Radoi, aceiasi medici care au adus-o pe lume si pe Eva, primul copil al cuplului Zaharescu. „In noaptea de vineri spre sambata au inceput contractiile, am plecat la spital, iar sambata am devenit tatic pentru a doua oara”, spune Andrei.

Ca si in cazul Evei, fetita de patru ani a familiei Zaharescu, stiristul a asistat la nasterea fiului sau. „Am fost in sala in care a nascut Andreea, insa i-am lasat pe medici sa-si faca treaba. Important este ca am tinut-o pe sotia mea de mana in momentul cand a adormit si am fost prima persoana pe care a vazut-o atunci cand s-a trezit”, povesteste el.

Nou-nascutul are deja o porecla: „Somnorosul”

Andrei a fost in permanenta la Elias, alaturi de sotia sa, iar putinele ore de odihna le-a petrecut tot la spital. „Cum sa las cea mai frumoasa femeie si mamica singura in spital? Ma uit la ei si nu-mi vine sa cred: Andreea il alapteaza, apoi bebelusul adoarme in bratele ei”, spune, emotionat, Andrei. Si Eva „s-a molipsit” de la tatal ei.

„Cand am sunat-o sa-i dau vestea, a scos un tipat, ca nu pot sa-i spun altfel, de bucurie. Acum nu mai vrea sa plece din maternitate. Il mangaie tot timpul, ba chiar i-a gasit si o porecla. Ii spune „Somnorosul”, dupa numele piticului din povestea cu Alba ca Zapada”, marturiseste Andrei.

„Cu siguranta il va chema Zaharescu”

Numele juniorului Zaharescu nu a fost ales inca, desi exista o lista finala de trei prenume. „Luni (azi - n.r.) urmeaza sa-l declare Andrei, asa ca mai avem ceva timp de gandire”, spunea Andreea sambata. „Cu siguranta il va chema Zaharescu”, glumeste sotul ei. Vedeta Antenei 1 a primit o multime de vizite cand si-a revenit dupa operatie.

„E un adevarat pelerinaj aici: rude, prieteni”, spune Andrei. „Nu-mi dau inca seama cu cine seamana, insa tot neamul revendica ceva: genele, nasul”, se amuza prezentatorul. Sotia lui este de alta parere. „Cred ca pustiul seamana cu Andrei.

Trasaturile se schimba pe parcurs, insa la inaltime ii calca pe urme”, spune Andreea, dupa ce a aflat ca lungimea medie a unui nou- nascut este de 49 de centimetri.

Doua perechi de nasi

Cu toate ca Andreea se intoarce acasa maine, ea va mai ramane o perioada alaturi de familie. „Nu cred ca revine pe sticla mai devreme de o luna si jumatate doua”, spune Andrei.

Nasii bebelusului vor fi cele doua perechi pe care familia Zaharescu i-a avut la casatorie si care au botezat-o si pe Eva: Adi Ursu si Carmen Avram si Dorin si Doina Vasilescu. Carmen Avram, viitoarea nasa a copilului, a declarat pentru „Evenimentul zilei” ca sotii Zaharescu tin secret, deocamdata, numele copilului.