1. Pt f multi ca mine, epoca ceausescu nu a fost chiar cea pe care ai evocat-o aici. De cate ori sunt sunt provocat de a mi-o aminti, ma cuprinde foamea, frigul, frica. Cu siguranta acestea au fost elementele care au declansat dorinta de schimbare. Chesti cu cenzura, sunt convins ca si astazi f putini stiu ce inseamna...dar nu inteleg la cine se refera ...

Din pacate TOATE aceste elemente au reusit crearea si dezvoltarea unui sitesm represiv sufocant...FRICA ! Frica fata de masa urmatoare, frica fata de dimineata inghetata, frica de noul vecin, de colegul de pe scara mijlocului de transport...

Din pacate cunoasterea f bine a instinctului de conservare, cu toate componetele, si cultul INDIVIDULUI NEFUNCTIONAL fara ajutorul partidului, sunt elemente folosite cu succes de psd.

Cam asta a fost 2004 pentru majoritatea populatiei active: un an plin de amenzi, controale, amenintari, cultul binefacatorilor psd isti incepand de la iliescu la nastase, ajutorul neconditionat a propriei clici.

2. Daca nu iti poti imagina unn rau mai mare ca raul actual, incearca sa iti imaginezi un psd hamesit dupa campanie cand aceleasi fosile care s-au vazut atacate in propriul buzunar in timpul campaniei, trebuie sa isi refaca propriile sume, trebuuie sa traiasca si nu inn ultimul rand trebuiau sa se pregateasca de viitoarele algeri. Pt ei, catastrofele din acest an, ar fi fost mana cereasca....

3.In alta ordine de idei, cred ca situatia dezastruoasa carese agraveaza pe zi ce trece, s-ar putea sa se datorezze tot ....integrarii UE. Un cadavru e mai ieftin decat un sclav bun de munca....

4.Hai sa incercam sa raspundem pe alte topicuri decat cele ale antenaunuia. Initial am crezut ca e un tanar naiv. Nu stiu daca m-am inselat.

Nu stiu din ce cauza azi il gasesc agresiv, nervos, si prin unele locuri chiar incoerent, un justitiar care condamna drepul la proprietate: citez " imi amintesc si acum prestatiile comice ale lui Vasile Lupu,care cerea retrocedarii in costum national,traspirat...si care prin el insusi a compromis tot proiectul respectiv(care altfel avea logica).

apoi cererile intarziate,isterice,stangace ale lui Ticu Dumitrescu...

sustinerea liberala pt niste despagubilri lipsite de bun simt pt fostii proprietari de case nationalizate,din bani publici ai unora care au stat toata viata la bloc,in conditiile in care adevaratii beneficiari platise 10% din pret.."

5. Ultimul punct este ca toti de aici avem in comun nemultumirea fata de prestatia actualului guvern. In 2000 nu m-am prezentat la vot, tocmai datorita unor dezamagirii din 96-2000. Nu sunt in stare sa contabilizez daca cei de acum fac mai mult ca cei de atunci. Dar in acest caz, ecuatia e simpla : urmeaza iar o dictatura psd ! ! ! Ma insel?

licrimon2002