Stefan Banica Jr. are, in ultima vreme, mai multe proiecte in colaborare cu Andreea Marin, printre care si o viitoare productie realizata, incepand din toamna, de casa sa de discuri si emisiunea Andreei, „Surprize, Surprize”. In plus, cei doi apar impreuna saptamana asta pe coperta revistei „Apropo TV”, o poveste romantica pe tema „Mr. & Mrs. Smith”.

O revista mondena a publicat astazi o serie foto paparazzi, anuntand ca intre cei doi ar fi vorba de ceva mai mult decat o relatie profesionala. Povestea a aparut cu titlul „Andreea+Stefan=Amor”.

Printre cei prezenti vineri noaptea la clubul „Coyote Cafe”, aflat in vecinatatea Caii Victoriei, se aflau o Andreea Marin incitata si un Stefan Banica Jr. permisiv. Impreuna! Asa sustin paparazzi VIP, care i-au urmarit pe cei doi „pana la casa in care, potrivit sursei citate, cuplul si-a petrecut noaptea. In sprijinul celor spuse, revista aduce marturie o serie de fotografii.

„Dans, conversatie si o Andreea Marin care nu-l scapa nici o secunda din ochi pe Stefan Banica Jr. Toate acestea asezonate cu mangaieri si atingeri tandre. Osteniti, la ora 3.30, dupa ce plecase aproape toata lumea de la petrecere, cei doi ies impreuna din club si se indreapta spre un BMW seria 5, inmatriculat in Germania, parcat pe Calea Victoriei. Banica Jr.

se asaza la volan, iar Andreea Marin in dreapta. Incepe urmarirea. Echipa paparazzilor ii preia si urmeaza un filaj discret pana cand masina in care se aflau cei doi ajunge la intersectia strazilor Barbu Vacarescu cu Soseaua Stefan cel Mare. Intai coboara din masina Andreea Marin, care se duce glont catre o scara de bloc. La numai un minut distanta coboara si Stefan.

Acesta, precaut, se uita in toate directiile. Nu simte ca este vazut. Se-ndreapta apoi, cu pasi siguri, pe urmele Andreei. Intra in aceeasi scara de bloc. Este ora 3.50 de minute. Nu mai iese nimeni”, anunta revista VIP.

„Avem multe proiecte impreuna”

„Am participat impreuna la o sedinta foto, deci am intalnit-o pe Andreea Marin de mai multe ori in ultima vreme”, spune Stefan Banica Jr., care, dupa o vara cu multe turnee, repeta in perioada aceasta pentru muzicalul „Chicago”, a carui premiera se apropie. „In toamna urmeaza sa lucram impreuna pentru un alt proiect, o colaborare intre casa mea de productie si „Surprize, Surprize”.

Ne-am intalnit des, dar, in afara de prietenie, relatia noastra este strict profesionala. Despre altceva nu-mi place sa vorbesc. Nu-mi comentez viata privata”, spune Stefan Banica.

Despre Andreea Marin s-a scris mult in ultima vreme. Dupa o noua reclama la vopsea de par, pentru Andreea a urmat o vacanta pe Coasta de Azur, unde, asa cum a spus-o si la plecare, si la intoarcere, a fost insotita de barbatul pe care il iubeste si care nu este omul de afaceri Ion Tiriac.

A negat si ca ar fi vorba de omul de afaceri Razvan Munteanu, zis „beauty”, din Targu-Jiu, asa cum a anuntat recent presa de scandal.

„E un basm frumos, omul de afaceri pe un bolid - printul pe un cal alb de odinioara - care vine sa cucereasca printesa moderna”, spune Andreea Marin.

„Din pacate, in fiecare saptamana veti citi ca „printul” se schimba, iar ea - o femeie mai potenta nici c-am vazut, - nici nu clipeste cand trece rapid de la o relatie la alta, e o tipa „cool” femeia asta din basm, isi schimba pretendentii precum sosetele”, spune Andreea Marin.