Celebra Oprah Winfrey s-a declarat "furioasa" pe modul in care au fost tratate victimele uraganului Katrina si a declarat ca "America ar trebui sa le ceara scuze acestora", transmite Mediafax. Winfrey si-a scurtat vacanta de vara pentru a realiza cateva editii speciale "The Oprah Winfrey Show", transmise din zona devastata de uragan. Vedeta s-a aratat "ingrozita" de ceea ce a vazut acolo.

Referindu-se la timpul pe care l-au avut de asteptat oamenii pentru a fi salvati si la cei care au murit in asteptarea ajutorului, Winfrey a declarat furioasa: "Cred ca tara asta trebuie sa le ceara scuze acestor oameni. Tot ce s-a intamplat ma infurie foarte tare. Asta nu trebuia sa se intample niciodata".

Winfrey a purtat o masca de gaze atunci cand a mers pe stadionul Superdome din New Orleans, care a gazduit mii de oameni in conditii grele, timp de cateva zile. "Nimic din ceea ce am vazut la televizor nu m-a pregatit pentru ce am vazut la fata locului.

Stateam acasa si ma simteam frustrata si inutia, ca multi alti oameni, asa ca am venit sa vad personal cum pot fi de ajutor", a declarat Winfrey.