S-au aprobat

Instructiunile privind stabilirea suprafetelor de teren cu destinatie agricola ce se atribuie direct, prin concesionare ***

de     HotNews.ro
Marţi, 13 septembrie 2005, 0:00


Ordinul nr. 804 din 17 august 2005 pentru aprobarea Instructiunilor privind stabilirea suprafetelor de teren cu destinatie agricola ce se atribuie direct, prin concesionare, conform prevederilor Hotararii Guvernului nr. 354/2005.

Aceste instructiuni se aplica pentru concesionarea terenurilor cu destinatie agricola, aflate in exploatarea societatilor comerciale din portofoliul Agentiei Domeniilor Statului, catre investitorii care au cumparat actiuni sau active ce implica necesitatea exploatarii unui teren cu destinatie agricola, conform prevederilor Legii nr.

249/2003, dupa cum urmeaza: plantatii de vii, livezi, pepiniere viticole, pomicole, plantatii de hamei si duzi, sere, solarii, rasadnite, capacitate de productie din zootehnie, amenajari de imbunatatiri funciare, spatii de depozitare, alte tipuri de active.

Nu fac obiectul de reglementare al instructiunilor amenajarile din domeniul public si privat al statului aflate in administrarea Administratiei Nationale a imbunatatirilor Funciare, in conformitate cu prevederile art. 37 din Legea nr. 138/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cele prevazute la art. 30 si 31 din Legea nr. 138/2004, cu modificarile si completarile ulterioare.35 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version