Real Madrid a pierdut primul meci din grupele Ligii Campionilor cu scorul de 0-3 in fata celor de la Lyon. In alt meci al grupei, fosta adversara a Stelei, a castigat cu 3-1 pe terenul grecilor de la Olympiakos.

Prima sansa de gol al meciului a apartinut celor de la Lyon. Carew a patruns in careu, insa defensiva Realului l-a blocat in momentul sutului.

In minutul 4, Beckham a trimis milimetric pe langa poarta dintr-o lovitura libera. Dupa 4 minute de joc putea sa fie deja 1-1.

Primul gol a venit in minutul 21. Carew l-a invins pe Casillas printr-o lovitura puternica de cap, din interiorul careului, in urma unei lovituri libere executata de Juninho.

Dupa doar 5 minute, Lyon a inscris din nou, de aceasta data prin Juninho. Acesta a executat impecabil o lovitura libera de la 30 metri, sutul sau atingand viteza de 120 km/h !

Lyon nu s-a multumit cu 2-0 si a continuat sa atace. In minutul 31, Wiltord marcheaza cel de-al treilea gol al partidei, printr-un sut la coltul lung, din interiorul careului lateral dreapta.

In doar 10 minute, Real Madrid s-a vazut ingenunchiata de trei ori.

Juninho a avut golul cu numarul patru in picior, in minutul 40, insa acesta a executat slab si ratat un 11 metri.

In repriza secunda, Lyon a jucat la trecerea timpului, asezandu-se in aparare. Acestia s-au lasat dominati de galactici si s-au bazat pe contraatac.

La cartonase galbene, Real Madrid a castigat "meciul" cu 3-2.

Scor final, Lyon 3 Real Madrid 0.

In alta partida a grupei, fosta adversara a Stelei, a castigat cu 3-1 in fata celor de la Olympiakos, chiar daca a fost condusa din minutul 19 cu 0-1, prin golurile marcate de Skjelbred in minutul 42, Storflor in minutul 90 si autogolul lui Mavrogenidis din minutul 48.

Iata toate rezultatele de marti seara:

Grupa E

AC Milan 3-1 Fenerbache

PSV Eindhoven 1-0 Schalke

Grupa F

Lyon 3-0 Real Madrid

Olympiakos 1-3 Rosenborg

Group G

Chelsea 1-0 Anderlecht

Real Betis 1-2 Liverpool

Grupa H

Petrzalke 0-1 Inter Milan

Rangers 3-2 FC Porto