Grupul RTC, care detine, printre altele, lanturile de magazine Hollywood Music & Film si Diverta - cea mai mare retea romaneasca de retail de carte, muzica, film, papetarie, IT&C si jocuri, a devenit, in urma unei actiuni de tip Share Exchange Agreement, actionar majoritar in grupul Best, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata IT&C.

Best computers

Este compania cea mai importanta din grupul Best. Fondata in 1997, Best Computers opereaza acum 11 magazine, dintre care sapte in Bucuresti si patru in Braila, Ploiesti, Ramnicu Valcea si Timisoara.

Printre marcile de renume disponibile in reteaua de magazine Best Computers se numara HP, Dell, Fujitsu-Siemens, Apple, Canon, Intel, AMD, Lexmark, Samsung, Minolta, Olympus si multe altele.

Best Distribution

Este unicul importator si distribuitor din Romania al celor mai importanti publisheri de jocuri pe plan mondial. Best Distribution importa, comercializeaza si localizeaza jocuri pentru PC, Sony PlayStation 2, Microsoft Xbox, Nintendo GameCube, Nintendo Game Boy Advance (SP), Nintendo DS, si nu in ultimul rand, Sony PlayStation Portable.

Cu pornire de la extinderea teritoriala a retelei de magazine Diverta si de la competenta in domeniul IT&C retail a grupului Best, se obtine cea mai buna formula pentru a ajunge numarul 1 pe piata calculatoarelor din Romania.

RTC Holding si Best Computers, reprezinta astfel un nou si puternic parteneriat, cu un rulaj al noului grup de 180 de milioane de euro.