Steaua, Dinamo si Rapid joaca in aceasta seara in tentativa de a scoate fotbalul autohton de club din incremenirea internationala a ultimului deceniu. Miza este una mare, accederea in grupele Cupei UEFA, alaturi de unele dintre cele mai valoroase echipe ale Europei. Daca Steaua are experienta traseului exceptional de anul trecut, Dinamo si Rapid n-au mai simtit de mult mirosul primaverii europene.

Steaua joaca la Oslo in compania actualului lider din Norvegia, Valerenga, si spera sa destrame „complexul norvegian“. Meciul va fi transmis de postul national incepand cu 20.30. De la 21.45, tot pe TVR 1, intra in arena Dinamo care spera sa repete si cu Everton jocul bun din partida cu FCM Bacau. Andone a afirmat ca ar fi foarte multumit acasa cu o victorie fara gol primit.

In fine, Rapid pare a avea cel mai dificil adversar, pe olandezii de Feyenoord. Coroborat cu forma de moment neconvingatoare a echipei lui Razvan Lucescu, giulestenii vor avea un meci extrem de greu la Rotterdam. Singurul element pozitiv este lipsa spectatorilor, Feyenoord fiind pedepsita sa dispute acest meci cu portile inchise. Partida va incepe la ora 20.00 si va fi transmisa de Pro Tv.