Dupa imensa mediatizare care s-a facut in legatura cu sarcina ei, visul lui Britney Spears de a deveni mama s-a implinit, cu patru zile inainte de aniversarea unui an de la casatorie. Tanara cantareata a nascut un baietel, prin cezariana, miercuri seara, la Centrul Medical UCLA din Santa Monica, California.

Operatia a decurs normal, iar proaspatul tata, dansatorul Kevin Federline, a stat permanent langa sotia lui.

Britney si Kevin au venit la spital cu o escorta a politiei, iar personalul medical i-a condus imediat in apartamentul de lux, pregatit special pentru ei. Conform unor surse din interiorul spitalului, Spears a avut niste contractii vineri, dar nu a fost vorba despre nimic periculos pentru mama sau fat.

Este primul copil pentru Britney, dar pentru Kevin este al treilea. El mai are o fetita de trei ani (Kori) si un baietel de un an (Kaleb), cu fosta lui iubita, Shar Jackson. Purtatorul de cuvant al cantaretei nu a confirmat oficial, dar se pare ca baietelul se va numi Preston Michael Spears Federline.

Pretentii de vedeta

In urma cu doua saptamani, presa americana povestea deja despre obligatiile impuse de Britney spitalului care va avea onoarea sa o gazduiasca la nastere. Ea a ales cel mai mare apartament de lux si a cerut ca acesta sa fie obligatoriu dotat cu televizor, DVD si CD-player.

Pe deasupra, camera ei trebuie sa fie neaparat plina cu trandafiri galbeni, iar dupa nasterea copilului nuanta trebuie obligatoriu schimbata: daca este fata, trandafiri roz, daca este baiat, trandafiri albastri. Tot personalul medical trebuie sa fie in orice moment la dispozitia vedetei, si se pare ca a existat chiar si o testare prealabila a doctorilor si a asistentelor.

In ceea ce priveste mancarea, proaspata mamica si-a adus cu ea bucatarul personal.

Nebuna dupa „junk food"

Probabil ca Britney Spears a fost cea mai mediatizata vedeta gravida. Pozele facute de paparazzi o aratau din ce in ce mai „voluminoasa", in timp ce ziarele titrau continuu despre pasiunea ei pentru fast-food.

In urma cu doua saptamani, revista „US Weekley" informa despre obiceiurile culinare ale viitoarei mamici, observand ca neglijeaza total laptele si vitaminele.

Britney prefera sa devoreze portii uriase de inghetata cu praline si frisca (270 de calorii portia) si sa manance la localuri fast-food sandvisuri cu pui, rosii, salata verde si garnitura de cartofi prajiti ori piept de pui umplut, rulouri cu ou si aripioare.

Intuitie prenatala

In cel mai recent interviu, acordat saptamana trecuta revistei „Elle", Britney a declarat ca nu stie nimic sigur, dar crede ca va avea un baietel si va naste prin cezariana. „As prefera o operatie. Nu stiu de ce, dar nu vreau sa am dureri. Nu stiu sexul bebelusului. Vreau sa fie o surpriza, dar simt ca va fi baiat. Intotdeauna mi-am dorit un baietel si apoi doua fetite", a declarat vedeta.

Britney Spears a angajat acum doua saptamani doi dintre cei mai buni designeri pentru a o ajuta sa aranjeze camera copilului, cheltuind cateva zeci de mii de dolari.