Celebrul manechin roman Catrinel Menghia, fosta iubita a lui Razvan Fodor de la Krypton, se casatoreste pe 26 septembrie cu Massimo Brambatti, un fost fotbalist care i-a pus inima pe jar brunetei.

Cununia civila, caci doar asta se va infaptui la sfarsitul acestei luni, cea religioasa urmand sa aiba loc anul viitor, se va desfasura la Milano, acolo unde Catrinel defileaza de obicei pentru unii dintre cei mai mari creatori de moda din lume. Pentru ca sotul ei este celebru, era normal ca si nasii sa faca parte din acelasi cerc al celebritatilor.

Astfel incat, cei doi vor fi cununati de Alessandro Moggi, fiul patronului de la Juventus Torino, Luciano Moggi, si impresarul lui Adrian Mutu, si de sotia acestuia Patrizia, dupa cum aflam din ultimul numar al revistei Story.

Dupa ce Catrinel si Massimo vor fi sot si sotie cu acte in regula, ei vor petrece alaturi de cei 30 de invitati la restaurantul Bulkgari din Milano. Printre oaspetii de onoare, invitati sa ia parte la petrecere, se pare ca se vor numara Catalin Botezatu, Razvan Ciobanu si inca vreo doi-trei prieteni din Romania ai cunoscutului model.