Se pare ca Romania este deja un imens cadavru, caci nu se mai misca nimic! Acelasi scenariu!

1. Podul de la Maracineni IAR A FOST LUAT DE APE in jurul orei 5 a.m. Acest pod, de importanta nationala caci leaga muntenia de moldova dupa parerea autoritatilor, se darama pt a treia oara in decurs de cateva luni.

Cred ca indiferent de torent, nu prea avem de ce sa fim mandri, daca o natiune nu poate face un pod! Nu sunt cel mai in masura sa spun cauzele, dar se pare ca pana si Basescu pierde din autoritate!

2. La tv, Nastase, in emisiunea Nasul a lui R Morar, nu reuseste enumerarea realizarilor PSD.

3. Iar bate vant de alegeri anticipate, care iar au motiv sa nu se tina avand in vedere situatia din tara. Acum, sincer, nu cred ca ii mai arde cuiva de alegeri !

4. Intrarea in UE, laitmotiv al scumpirilor! Ori asa e, ori se vrea a se ura Europa cum a vrut iliescu democratia, dar nu stiu cine isi mai doreste intrarea in scumpirile din 2006! Sau iar aceasta intrare in Europa se vrea o lege pt cei care isi permit calatorii si concedii in strainatate, platite de fapt :

a. Cresterea impozitelor auto cu 300 la suta

b. Accize la.....energia electrica! Halal intrare in Europa a 22 de milioane de cersetori!

5. Salarul minim pe economie se doreste a fi 120 de euro ! Buuuuun ! Dar cu ce pret? Cate mici afaceri se vor inchide? Cresterea salariala trebuie sa fie un lucru firesc, nu o lege!

Exact asa a procedat si PSD....A marit salariul minim pe economie, printr-o lege prin care de la data de salariul va fi de... In spate s-au inchis multe firme mici sau .... lucreaza ilegal. Cum sa ceri marirea sariului minim, daca economia ta NU ACOPERA CHELTUIELILE, adica nu produce nimic?

6. Iar pun in discutie alegerile anticipate ! ! ! Hmmmmm..... Nu pot visa ca vor aprea altii in afara de PSD/antiPSD (DA).... Azi balanta e clar spre PSD! Prostimea a uitat mizeriile facute de psd si cred iar in promisiunile lor! Dezamagitii celor 10 luni de guvernare (printre care se pare ca ma numar si eu ) se pare ca iar nu vor a se prezenta la vot! Nimic mai bun pt PSD!

7. Concluzie: Mizerabile vremuri mai traim. Unii paleontologi nu stiu cum au stabilit ca inceputurile lumii s-au produs undeva in transilvania, in Ro de azi. Dar se pare ca si sfarsitul....

Mesaj postat de licrimon2002