Conflictul dintre Button si Williams - echipa la care englezul trebuia sa evolueze in urmatoarele doua sezoane - s-a incheiat. Acordul a fost rupt, iar lui Jenson i s-a dat permisiunea sa ramina la BAR. Se spune ca pilotul va trebui sa scoata in jur de 30 de milioane de dolari pentru "eliberare".

Cel mai interesant lucru este ca Honda, care baga multi bani in BAR, nu contribuie cu nimic la aceasta suma, dupa cum a declarat chiar Button.

Pe piata transferurilor ramin unele necunoscute. Se pare ca lui Sato i se va propune sa ramina pilot de teste. Honda motorizind doua teamuri din IRL, Takuma ar putea traversa oceanul. O alta varianta pentru nipon ar fi sa merga la Jordan, dar e greu de crezut ca un protejat al uzinei Honda poate trece la Toyota.

La Williams, dupa ce Heidfeld a plecat cu destinatia Renault, Iar Webber e curtat de Renault, ar putea ajunge Nico Rosberg, talentatul fiu al lui Keke.

Button: "Am negociat cu Frank"

Jenson Button a declarat ca e fericit pentru ca a reusit sa anuleze contractul cu Williams pentru urmatoarele doua sezoane si sa ramina la BAR. "Am rezolvat totul cu Frank Williams. Nu ma va costa ieftin, dar sint convins ca-i cel mai bun lucru pentru mine.

Nu a fost cea mai placuta situatie, dar acum eu si BAR putem sa ne concentram sa cistigam titlul". Pilotul a spus ca nu s-a dus pur si simplu la Frank Williams spunindu-i ca nu vrea sa vina la echipa sa, ci a negociat. "I-am explicat ca este decizia mea, si nu a celor care ma inconjoara".

Nici o legatura

Rubens Barrichello a declarat ca-si va boteza cel de-al doilea copil Fernando. Brazilianul a precizat insa ca nu a ales acest nume dupa pilotul de la Renault, Fernando Alonso. Baietelul a venit pe lume pe 12 septembrie, la o zi dupa Marele Premiu al Belgiei.