Dinamovistii au facut o prima repriza de vis in care au marcat nu mai putin de patru ori in poarta unei echipe Rapid care s-a ridicat la nivelul derby-ului doar in primul sfert de ora. Victoria cu 5-2 in fata Rapidului si forta ofensiva extraordinara a echipei fac din Dinamo principala favorita la titlu.

Dinamo a deschis repede scorul prin Stefan Grigorie in minutul 3. Rapidul si-a revenit imediat din socul primit si a inceput sa domine jocul. Dupa doua mari ratari rapidiste, Dinamo inscrie prin Bratu in minutul 32 si firul jocului se rupe din acel moment. Mai mult, rapidistul Marius Constantin a fost eliminat pentru o lovire cu cotul.

Dinamo face ce vrea pe teren si mai inscrie pana la pauza de doua ori in poarta nefericitului Coman, prin Plesan si Zicu (minutele 38 si 45).

Dupa pauza, desi in inferioritate numerica, Rapidul reuseste sa inscrie prin Marius Niculae.

Stefan Grigorie reuseste dubla in minutul 61 si Dinamo se distanta din nou la patru goluri diferenta. Dupa alte mari ratari dinamoviste Maldarasanu executa superb o lovitura libera de la 20 de metri si stabileste scorul final 5-2. Un scor ce i-a determinat pe ultrasii dinamovisti sa cante: "Cine vine-n Groapa fara 5 nu scapa"

Umilit in "Groapa", antrenorul Razvan Lucescu a declarat ca nu-si va da demisia si ca nu va intentiona sa plece de la Rapid. Dinu Vama, presedintele Rapidului a intarit cele spuse de Lucescu. Desi a declarat ca nu inteege ce sa intamplat cu jucatorii sai in acest meci, Razvan Lucescu a tinut sa adauge ca arbitrul Balaj i-a dezavantajat echipa prin unele decizii luate.

Evident ca si la acest meci galeriile celor doua echipe s-au "cadorisit" cu injuraturi pe tot parcursul meciului. O parte a galeriei rapidiste a incercat sa dea foc la scaune si a inceput sa arunce cu tot felul de obiecte in teren fapt ce a determinat jandarmeria sa puna tunurile cu apa pe ei.

Bacau - Farul 1-1

Pandurii - Gloria 2-1

Otelul - CFR Cluj 0-1

Arges - Vaslui 1-0

Poli - Sportul 0-0

Poli Iasi - Steaua 0-1

National - Jiul 1-1

Dinamo - Rapid 5-2

I.B