Directorul General al COSMOROM, domnul Nikolaos Tsolas, impreuna cu Directorul General al COSMOTE Group, domnul Evangelos Martigopoulos, au anuntat apropiata relansare a operatorului roman de telefonie mobila, dupa finalizarea achizitiei de catre COSMOTE a 70% din actiunile COSMOROM.

In contextul prezentei tot mai extinse a COSMOTE in Europa de Sud-Est, Directorul General al Grupului, domnul Evangelos Martigopoulos, a afirmat ca obiectivul COSMOROM este de a deveni un jucator cheie pe piata comunicatiilor din Romania si o propunere atractiva pe aceasta piata.

Domnul Martigopoulos a reamintit angajamentul echipei manageriale de a asigura dezvoltarea si profitabilitatea operatiunilor de telefonie mobila din Romania. Domnia sa si-a exprimat, de asemenea, optimismul in ceea ce priveste viitorul de succes al companiei COSMOROM.

Plecand de la modelul de succes din Grecia, COSMOROM se va ghida dupa aceeasi filozofie centrata pe client, urmarind sa asigure servicii inovatoare de cea mai inalta calitate la preturi competitive, precum si implementarea in timp record a unei retele avansate de telecomunicatii, care sa asigure servicii impecabile pentru intreaga populatie a Romaniei.

In ceea ce priveste reteaua comerciala, COSMOROM va exploata interactiunile cu ROMTELECOM la nivel local, avand ca scop diferentierea pe piata, va dezvolta o retea extinsa de distribuitori si va lansa magazine proprii, explorand in acelasi timp orice alte oportunitati de extindere.