A venit si rindul lui Mutu. Simbata a fost titular pentru intiia oara la Juve, contra Parmei (2-1), aseara a debutat si in Champions League in tricoul "bianconero". Si ce premiera! Vreme de 65 de minute pe banca, fiindca antrenorul Fabio Capello a tinut sa inceapa cu formatia standard, apoi in teren, in locul lui Camoranesi. Urmarea?

Un hent, o centrare fara adresa, apoi o pasa splendida pentru Ibrahimovici, singur-singurel in marginea careului. Nematerializata. Iar in minutul 82, bomba. "Tricolorul" inscrie pentru 2-0. Primul gol al numarului 18 in Liga pentru Juve, primul gol romanesc in aceasta editie a competitiei.

Reusita lui Mutu a picat numai bine pentru gazde. Exact intr-un moment in care, condusi doar cu 1-0 (Trezeguet), vienezii isi cam luasera nasul la purtare, Lawaree punindu-l la treaba pe Abbiati (58).

A fost, de altfel, faza in urma careia Capello a decis ca trebuie sa faca ceva pentru a scapa definitiv de emotii si i-a aruncat in lupta pe Del Piero si pe Mutu. Efectul golului romanului s-a vazut imediat. Scapata de grija rezultatului, Juve a fabricat si golul de 3-0 (Ibrahimovici).

Cum a marcat

Mutu a plecat intr-o cursa solitara pe flancul sting, pornita din propria jumatate, a patruns in careu si a sutat in diagonala. Portarul Payer a sters balonul cu palmele, dar n-a reusit sa-l opreasca din drumul sau spre coltul lung.

Groupa A

Bayern Munich (Ger) 1 - 0 Club Brugge (Bel)

Juventus (Ita) 3 - 0 Rapid Vienna (Aus)

Groupa B

Ajax Amsterd. (Hol) 1 - 2 Arsenal (Eng)

Thun 1 - 0 Sparta Prague (Cze)

Groupa C

Barcelona (Spa) 4 - 1 Udinese

Panathinaikos (Gre) 2 - 1 Werder Bremen (Ger)

Groupa D

Lille (Fra) 0 - 0 Villarreal (Spa)

Manchester U. (Eng) 2 - 1 Benfica