Sute de mii de romani, care nu sint nici stelisti, nici dinamovisti si nici rapidisti, ci doar microbisti, ar fi vrut aseara sa vada tot meciul din Giulesti, si nu repriza intii a calificarii dinainte adjudecate a Stelei.

Nu este vorba despre simpatie. Ci despre discernamintul postului care s-a ambitionat sa cumpere singur toate cele trei meciuri. In timp ce Rapidul juca una dintre cele mai importante partide ale mindriei pentru fotbalul nostru, Steaua defila spre un deznodamint cunoscut.

Si, la urma urmei, poate ca stelistii aveau chef sa vada Steaua, iar rapidistii, pe Rapid! Asa au fost toti nemultumiti, pusi sa vizioneze decupaje. Cel mai scump colaj din istoria fotbalului romanesc!

Monopol inseamna interzicerea dreptului la preferinta. Chiar asta a facut TVR ieri. Pe banii contribuabililor, televiziunea publica a interzis abonatilor sai sa aleaga.

Devenit difuzor de fotbal, postul national s-a inecat in propria lacomie. Sigur, oricind se poate aduce argumentul ca Steaua face mai multa audienta. Numai ca, atunci cind e vorba sa ne ia banii, cei din TVR vorbesc despre interesul national, iar cind ii cheltuie pretind ca o fac in spirit comercial. Ceea ce probeaza nu doar un dublu discurs, ci si o forma de insolenta bine platita.