In ciuda faptului ca e cotata drept „cea mai sexy" vedeta din Romania, Nicoleta Luciu a fost complexata in adolescenta din cauza bustului sau. Tot din cauza formelor proeminente, bruneta a pierdut si o gramada de contracte n strainatate, deoarece nu existau produse pe care ea sa le poata prezenta si nici sutiene pe masura sanilor ei voluptuosi.

Cu timpul insa Nicoleta a renuntat la complexe pentru ca a devenit una dintre cele mai invidiate femei din Romania.

Doar cateva luni de munca

Dupa ce a realizat ca are o gramada de admiratori si ca este luata in vizor de producatorii de emisiuni si de revistele pentru barbati, Nicoleta Luciu a inceput sa puna pret pe formele sale. Ba, mai mult, tanara s-a ambitionat si a inceput prega tirea cu un antrenor de fitness. Rezultatele au dat roade imediat, iar aprecierile nu au contenit sa apara.

Mai mult, Nicoleta si-a pus in gand sa-si mareasca sanii, dar nu cu ajutorul chirurgiei estetice, ci cu anumite programe speciale de aerobic. Dupa cateva luni de munca si o dieta sustinuta, vedeta a realizat ca bustul sau a crescut cu un numar la sutien. Astfel, sanii ei au devenit mai proeminenti si mai frumos modelati.

Cea mai admirata vedeta tv

Noile dimensiuni ale vedetei au propulsat-o imediat in topul femeilor cu cei mai frumosi nuri, incununa nd astfel munca sustinuta timp de un an la sala de fitness. Revistele pentru barbati nu au ezitat sa-i propuna, in scurt timp, Nicoletei cateva pictoriale, contra unor sume „generoase".

Curand, bruneta urma sa devina cea mai admirata vedeta feminina tv, surclasandu-le chiar si pe Mihaela Radulescu sau Andreea Marin, despre care presa mondena a afirmat de nenumarate ori ca si-au imbunatatit bustul cu ajutorul chirurgiei estetice.