Razboiul rece, declansat in urma cu cativa ani intre divele tv Mihaela Radulescu si Andreea Marin, a luat sfarsit sambata seara, in emisiunea "Surprize, surprize". Andreea i-a telefonat Mihaelei si i-a propus sa se impace, "vinovata" de decizie fiind campania pentru sinistrati. Vedeta Antenei 1 a acceptat si cele doua vedete s-au imbratisat in fata telespectatorilor.

in campania "Vedete pentru sinistrati", initiata de Mihaela Radulescu, vedeta Antenei 1, a declarat public ca, o data cu sprijinul pentru sinistrati, a reusit sa stranga la un loc vedete din televiziuni diferite, care au uitat de concurenta si rivalitate. Andreea Marin a prins ideea din zbor, si-a luat inima in dinti si i-a telefonat rivalei sale.

Cele doua dive au cazut de comun acord ca este mult mai bine pentru ele, ca persoane, sa se impace si sa nu-si mai poarte ranchiuna. in plus, ele si-au unit campaniile initiate la posturi diferite, in ideea ca impreuna au putere mai mare. La aceasta concluzie au ajuns in seara de joi, 29 septembrie, cand Mihaela a vizitat-o acasa pe Andreea.

Vedeta TVR a intampinat-o in fata blocului si i-a spus acesteia dupa ce s-a dat jos din masina: "Jos pistoalele..." Cum ideea impacarii a venit din partea Andreei Marin, vedeta Antenei 1 nu s-a lasat mai prejos si a declarat: "Dar si eu am fost draguta ca te-am primit in campania mea..." Asadar, vineri, Andreea Marin s-a alaturat campaniei initiate de Mihaela Radulescu si a zburat cu

elicopterul pentru a duce chiar ea ajutoare sinistratilor. in emisiunea "Surprize, surprize" de sambata trecuta, cele doua si-au dat mana, apoi s-au imbratisat si s-au pupat in fata telespectatorilor. La putin timp dupa gestul celor doua, prima donatie a venit din partea lui Ion Tiriac, prin Tiriac Auto, care a donat 100 de milioane de lei pentru sinistrati.

Andreea Marin promoveaza la TVR 1 campania pentru sinistrati prin care telespectatorii pot cumpara cu 5 lei noi o bratara de la Sensiblu, bratara pe care o poarta si Traian Basescu. Contravaloarea acestei bratari intra in contul sinistratilor.

De cealalta parte, Mihaela Radulescu si pilotul Cristian Becker au strans pana in acest moment 45 de personalitati si o multime de firme, care au donat 5 tone de medicamente si 10 tone de alimente. Campania a fost demarata cu un elicopter apartinand companiei Becker Aviation. MApN a trimis doua elicoptere, la care s-a adaugat al treilea, de la scoala Superioara de Aviatie.

Zborurile s-au efectuat din ora in ora. Mihaela si Andreea i-au mai cerut generalului Catrina un elicopter pentru inca doua zboruri. Cum elicopterele au fost trimise gratuit, plata pentru transport a ramas si s-a strans o suma frumusica, ce va fi donata tot sinistratilor. Mihaela spunea ca n-ar fi rau sa cumpere de acei bani bratari de la Sensiblu.

Un gest remarcabil a fost facut si de colectivul de medici si asistente ai Spitalului Elias din Bucuresti, care s-au oferit voluntari. Condusi de doctorii Valentin Calu si Mihnea Bengescu, acestia au acordat asistenta medicala tuturor celor aflati in nevoie si au distribuit medicamente prin dispensare.