Casatoria lui Demi Moore cu mai tanarul Ashton Kutcher va duce la o adevarata „epidemie" a casatoriilor de tip „mai-decembrie", asa cum sunt numite la Hollywood relatiile dintre femeile trecute de 40 de ani si barbatii cu mult mai tineri. Cel putin asa cred ziaristii internationali de monden, observatori atenti ai formarii si destramarii cuplurilor de celebritati, citati de Associated Press.

La inceput, toata lumea s-a intrebat ce poate sa o lege pe Demi Moore, la cei aproape 43 de ani ai sai, de Ashton, care abia a implinit 27. De-a lungul celor doi ani de relatie, actrita a declarat de mai multe ori ca Ashton este „sufletul ei pereche" si ca este foarte fericita ca fiicele ei tin atat de mult la el.

Pe de alta parte, nici macar Bruce Willis, fostul sot al lui Demi si tatal celor trei fete care se afla in custodia mamei lor, nu a avut nimic de comentat. Dimpotriva, pare sa il placa foarte mult si a fost prezent la nunta.

Fascinatia femeilor cu experienta

„Barbatul tanar este atras de o femeie mai in varsta datorita experientei de viata si a relatiilor ei sociale. De cealalta parte, femeia trecuta de prima tinerete este atrasa de exuberanta tineretii, de modul neexperimentat in care priveste lumea un barbat mai tanar.

In ultimul timp, vedetele sunt mai active, mai bine intretinute si mai viguroase, astfel incat sotii mai tineri nu trebuie sa-si faca griji ca trebuie sa le ingrijeasca la batranete", explica psihologul britanic Joyce Brothers.

Din seria „mai-decembrie"

La Hollywood, locul in care toate visele devin realitate, cuplurile „mai-decembrie" nu mai sunt de mult o raritate, doar ca multi se tem sa se afiseze prea mult in public sau evita sa bata moneda pe diferenta de varsta din cauza criticilor din presa.

> Actrita Susan Sarandon are un iubit, actorul Tim Robbins, nascut cu 12 ani mai tarziu, si amandoi dovedesc de aproape 20 de ani ca dragostea nu tine cont de cifre.

> La fel ca ei, regizorul Guy Ritchie este cu 10 ani mai tanar decat Madonna, iar cantareata Sheryl Crow s-a nascut cu noua ani inaintea logodnicului ei, ciclistul Lance Armstrong.

> Actrita Julianne Moore (44 de ani) s-a casatorit acum doi ani cu regizorul Bart Freundlich (35 de ani). Relatia lor dura insa din 1996 si cei doi aveau deja doi copii, un baietel nascut in 1997 si o fetita in 2002.