ROM NET a lansat un nou site pe piata de profil - www.stiriauto.ro.

Website-ul isi propune sa ajunga unul dintre mediile de informare de referinta din piata auto romaneasca si sa vina cu un nou mod de abordare.

Informatia va fi prezentata dintr-un alt unghi de vedere decat pana acum, analizand cum este influentata piata de aparitia unor modele si care sunt strategiile marilor producatori auto.

Pe langa acest gen de articole vizitatorii pot gasi informatii detaliate despre toate marcile si modelele auto prezente pe piata si peste 2500 de imagini.

La baza site-ului a fost gandita o solutie de management al continutului care permite actualizarea foarte rapida a datelor.

www.stiriauto.ro are un colectiv redactional dedicat in totalitate actualizarii informatiei. Pe site veti gasi reportaje si analize realizate de catre redactorii StiriAuto, dar si articole oferite de partenerii site-ului.

"Vrem ca site-ul nostru sa ofere cea mai buna sectiune de editoriale unde sa poata scrie cei mai reputati analisti din piata auto." spune Catalina Chiriacescu redactor StiriAuto.ro.

Despre ROM NET

ROM NET™ este o companie specializata in servicii web, strategii de comunicare si marketing online. Printre clientii ROM NET (www.romnet.ro) se numara atat nume internationale (Renault, Nissan, GlaxoSmithKline, Volvo, Romstal, Whirlpool) cat si companii romanesti (Brady Trade, Expotek, International Leasing).