Noul centru Google de la Zurich, care uneste programatori talentati din peste 10 tari, foloseste serviciile Bestjobs pentru a adauga echipei si programatori talentati din Romania.

In acest sens, Google a introdus primul anunt pe BestJobs, pentru postul de Software Engineer. Cei care doresc sa aplice la aceste oferte trebuie sa aiba o diploma de studii universitare in domeniu, experienta si abilitati de programare, cunostinte stabile de operare UNIX/Linux sau Windows, sa cunoasca limba engleza si sa aiba un cont pe BestJobs.

Tot in aceasta perioada si Neogen s-a orientat spre Est, lansand un centru IT la Chisinau. Momentan centrul din Chisinau cuprinde 10 specialisti care opereaza impreuna cu echipele din Romania pentru dezvoltarea serviciilor.

"Deschiderea centrului din Chisinau va intari eforturile Neogen de a oferi cea mai buna experienta online utilizatorilor si partenerilor sai" declara Nagy Andras, IT Manager Neogen SA.

"Impreuna cu echipa din Romania, care a dovedit deja orientare spre inovatie si pasiune pentru tehnologie si cercetare, echipa din Chisinau ne va ajuta sa dezvoltam produse si tehnologii si mai inovative pentru utilizatorii din Romania si regiune"