Desi nu a evoluat prea multe minute pentru Juventus, Adrian Mutu este laudat de directorul general al clubului torinez, Luciano Moggi: "Trebuie sa le multumim celor de la Livorno, care ne-au ajutat sa-l putem aduce pe Mutu. Acesta a avut cateva probleme cu ceva timp in urma, dar Juventus stie cum sa reabiliteze astfel de valori. Acum Mutu este un mare campion si va fi de mare folos la Juventus".

Din pacate pentru Briliant, antrenorul Fabio Capello continua sa nu-i acorde prea multe oportunitati, ultimul exemplu oferindu-l meciul-vedeta cu Inter, castigat duminica trecuta de Juve cu 2-0.

Accidentarile neasteptate ale cuplului de atacanti Ibrahimovic - Trezeguet nu au insemnat o sansa pentru roman, Capello preferand sa mearga pe mana lui Del Piero si a uruguayanului Marcello Zalayeta, decizie care a fost primita cu controverse si in presa italiana.

In alta ordine de idei, sunt in plina desfasurare ultimele pregatiri pentru nunta lui Adrian cu Consuelo Matos, frumoasa din Republica Dominicana, nunta care va avea loc duminica, la Roma. Dimineata, cei doi miri vor fi prezenti la Vatican, existand demersuri pentru ca Papa sa le dea binecuvantarea.

Cununia va avea loc seara, la biserica Scala Celli Alle Tre Fontane, iar Consuelo va fi condusa la altar de catre tatal ei, familia Matos fiind programata a sosi maine seara in capitala Italiei. Localul ales pentru petrecere se numeste Casina Valdier si se afla in vecinatatea celebrei Villa Medici.