Ceremonia religioasa se va desfasura la o biserica ortodoxa din Roma si va fi oficiata de preotul argesean Juvenalie Ionascu, "ambasadorul" PS Calinic la Vatican. Petrecerea va avea loc la restaurantul Casa diValieri, situata in Piata Bucuresti din Roma.

Multe vedete din lumea sportului, a modei si a showbiz-ului vor fi prezente la nunta, invitate din partea nasului Nicu Gheara si a finului Adi Mutu, dar si sase familii VIP din Pitesti.

Este vorba de familia primarului Tudor Pendiuc, a viceprimarului Cornel Ionica, a deputatului PSD Constantin Tamaga, a generalului Nicolae Berechet, a sefului politiei locale Marian Orjanu si a lui Constantin Stroe. Au confirmat prezenta, printre altii, Mitica Dragomir, Zina Dumitrescu, Marcel Pavel, Catalin Botezatu, Sanda Ladosi, Mihai Albu, Laura Olteanu, Rita Muresan.

Gigi Becali tace

Nicu Gheara regreta ca doi dintre prietenii sai, actorii Steven Seagal si Armand Assante nu pot participa la eveniment. Primul trebuie sa asigure, in calitatea sa de serif in New Jersey, rezolvarea problemelor sinistratilor, iar cel de-al doilea are filmari la Moscova. Patronul Stelei, Gigi Becali, inca nu a confirmat participarea la nunta.

Ambasadori si politicieni

Din partea lui Nicu Gheara vor mai participa ambasadorul Bulgariei la Roma si cativa politicieni din capitala Italiei. In afara de parintii lor, Adi si Consuelo vor fi insotiti in fata preotilor de familia Gheara. Cheltuielile cu nunta vor depasi 200.000 de euro, ne-a declarat Nicu Gheara.

Consuelo

Consuelo Matos Gomez (28 de ani) este angajata serviciului consular al Ambasadei Republicii Dominicane pe langa Vatican.

Ea este fiica unui influent om de afaceri, Leonardo Matos Berrido, care detine mai multe functii in stat: presedinte al Bursei de Valori, manager general al Bancii Nationale pentru Locuinte, presedinte al Ligii dominicane de baseball si membru in Consiliul Prezidential al Partidului Reformist Social-Crestin.

Piesa lui Adi Minune

Maestrul de ceremonii va fi cantaretul Marcel Pavel. Adrian Minune a inclus in repertoriul sau si o piesa special compusa pentru insuratei. Lavinia, ex-Spicy, va sustine un minirecital pentru care si-a pregatit o tinuta de scena extrem de provocatoare. De la petrecere nu va lipsi nici Sanda Ladosi sau orchestra lui Calin Geambasu. Distractia invitatilor va fi asigurata si de doua formatii latino-americane.

Cadouri si haine de fite

Cativa dintre invitatii lui Mutu ne-au povestit despre cum s-au pregatit pentru a lua parte la marele eveniment.

Mihaela Gheara va purta o rochie Valentino, geanta si pantofi Louis Vouitton si bijuterii Dior, iar nasul Nicu va purta un costum negru Armani si pantofi Vouitton.

Laura Olteanu nu s-a gandit inca la un cadou pentru miri chiar daca evenimentul se apropie cu pasi mari. Creatoarea de moda se va imbraca la petrecere cu o rochie simpla si neagra realizata chiar de ea. "Este pentru prima data cand merg la Roma. Avem asigurata cazarea de vineri pana duminica."

Catalin Botezatu: "Voi merge la nunta lui Mutu, desi nu cunosc inca locatia. Au ales sa o tina la secret de teama paparazzilor. Ma voi imbraca in negru. Voi avea costum Pall Villieri Ceremonia, esarfa neagra Dior, pantofi Gucci sau Luis Vaillon. La cadou nu m-am hotarat inca, dar cred ca ii voi darui o rochie lui Consuelo. Cu toate ca invitatilor li s-a spus sa nu vina cu cadouri".

Mihai Albu: "Sotia mea va fi imbracata intr-o rochie semnata Catalin Botezatu si pantofi realizati de mine, iar eu voi purta o tinuta Cavalli. Suntem cazati la hotelul Albani situat in centrul Romei". Designerul Mihai Albu ii va darui miresei o pereche de pantofi deosebiti, creatie proprie.

Rita Muresan: "Plecam in Italia de vineri. Sotul meu se ocupa de toate detaliile calatoriei si de cadoul pentru miri. Stiu ca avem asigurata cazarea, dar, in functie de preferinte, vom vedea la fata locului unde o sa stam. Rochia mi-o voi face singura."

Primarul Tudor Pendiuc ne-a spus ca va alege un cadou frumos pentru miri, chiar daca nunta nu va fi "cu dar". Pendiuc nu-si va comanda un costum special pentru aceasta ocazie, dar nu exclude posibilitatea ca sotia sa poarte o toaleta deosebita.

Evenimentul monden a pus deja pe jar casele de moda din Pitesti, dornice sa-si "faca reclama" cu aceasta ocazie, la concurenta cu marile nume din moda internationala.