Shanti si Nanook, cel doi „achita japonez" pe care Bodo i-a primit de la socrul sau, Traian Basescu, au fost declarati cele mai frumoase patrupede la Star Dog Parade, un eveniment la care au participat mai multe VIP-uri si cainii lor. „Ii am de la presedinte", a spus Bodo. „De fapt, sunt puii catelusei Ioanei", e explicat el.

Zuza si catelul-poseta

Regizorul Ioan Carmazan, Miki, Anda Adam si Zoli de la Sistem sunt cativa dintre cei care si-au „etalat" patrupedele, miercuri seara, in clubul Piranha, din Regie, la prima editie a evenimentului Star Dog Parade. Manifestarea a avut ca scop strangerea de fonduri pentru Asociatia de Protectie a Animalelor Vier Pfoten si vor fi folosite pentru sterilizarea cainilor comunitari.

Echipa Vier Pfoten a oferit publicului un numar de dresaj canin. Pe scena au urcat vedetele inscrise in concurs, insotite de cainii lor, carora le-au facut o scurta prezentare.

„Il cheama Zuzu, pentru ca eu sunt Zuza", a spus Miki despre bichonul ei. „Cainele meu a jucat intr-un film. Imi pare rau ca nu am imagini, v-as fi demonstrat ce actor bun este", si-a prezentat Ioan Carmazan boxerul Adolf.

Gia a spus despre catelusa ei ca este „profitoare, nesimtita si obraznica", Uni-k are o Gaza care „roade pantofii de firma ai prietenilor", iar Anda Adam este posesoarea lui Sony, catelul-poseta, care cantareste putin peste un kilogram.

Catrinel Sandu a venit insotita de iubitul ei, tenismenul Gabriel Trifu, insa cel care i-a facut probleme a fost Kala, cainele ei, care s-a intors cu spatele la public. Oxy, bichonul Silviei D la Vegas, a fost cel mai galagios patruped, in ciuda dimensiunilor sale.

Gia, Miki, Anda Adam, Silvia D laVegas, Adelline, Sabina (H#RA) au fost cateva dintre vedetele care si-au inscris catelusii la parada de moda.

Alte premii acordate au fost: cel mai amuzant caine - Gaza (Uni-k), cel mai inedit cuplu Zoli (Sistem) - Giuseppe, cel mai bine dresat caine - Zuzu (Miki), Premiul presei - Arthur (Iulia Fratila).

Culmea rasfatului: Anaton de Zimnicea

Creatoarea Flora Nastase are, dupa toate probabilitatile, cel mai rasfatat caine. Anaton de Zimnicea, alintat Kiki, este din rasa shitzu si are un an si zece luni. Este la a patra generatie si provine dintr-o mama unguroaica si un tata italian.

Baia: masca regeneratoare pentru blana, urmata de spalare cu sampon cu reflexe aurii, balsam, uscat cu föhnul, tratament cu ulei de jojoba pentru par matasos, periat cu perie antistatica. Garderoba: ciorapi, ghetute, haine de ploaie, frac, papion, doua halate de baie (toate procurate din strainatate). Doarme pe o plapuma cu cearsaf de matase.

Nu a participat la nici un concurs pentru ca, spune Flora Nastase, „este mult prea frumos ca sa fie dus la concursuri".