TMBase - Urban Sound Culture, un festival de muzica electronica si urbana, va avea loc intre 20 si 22 octombrie, la Timisoara, prezentand o varietate de genuri si stiluri, de la hip-hop si breakbeat la techno si drum and bass. Prima zi, cea de deschidere, va fi gazduita de un club timisorean, urmand ca evenimentele din celelalte doua zile sa se desfasoare intr-un complex de hale industriale.

Scena festivalului va prezenta nume internationale, cunoscute fanilor genului, precum legendele drum and bass MC Navigator si Doc Scott, Noisia, Technasia, trioul experimental german Rechenzentrum vs schneiderTM, grupul canadian glitch-pop Bleep, Chris Carter sau Fine Cut Bodies.

Alaturi de acestia, vor evolua si artisti de pe scena romaneasca, precum Suie Paparude, Mike (Sofa Music) sau SelfMadeMusic, dar si o serie de muzicieni autohtoni alesi in urma unui concurs. Pretul biletelor pentru o singura zi variaza intre 12 RON (120.000 lei vechi) in prima seara si 25 RON (250.000 lei vechi) in serile urmatoare.