Stirea cum ca Gino Iorgulescu se retrage din functia de presedinte al echipei FC National este ca si batuta in cuie, fostul mare fotbalist si, totodata, unul din cei mai priceputi manageri ai fotbalului romanesc confirmand-o si motivand-o ca fiind una de natura strict financiara.

Daca motivatia sa este intoarsa pe toate fetele, amatorii de supozitii avand ocazia sa faca zeci si zeci de speculatii, o alta stire vine sa mai limpezeasca intrucatva apele inca tulburi ale Cotroceniului fotbalistic: urmasul lui Gino la functia de presedinte va fi fostul fotbalist Radu Niculescu.

Stirea devanseaza decizia pe care o va lua azi CA al FC National, care consiliu, dupa declaratiile presedintelui lui sau, Constantin Iacov, urmeaza a pune la punct o sumedenie de lucruri, printre care si numirea unui nou presedinte al clubului.

"Da, ne-a declarat Gino Iorgulescu, il sustin pe Radu Niculescu din mai multe motive. Primul ar fi acela ca Radu a fost un fotbalist reprezentativ pentru FC National si pentru generatia sa. Al doilea ar fi acela ca l-am avut mai mereu in preajma in ultima vreme si, sper eu, a invatat cate ceva in meseria asta de presedinte de club sau, cum zic unii, de manager. In fine, nu exista in interiorul clubului un alt candidat".

Intrebat daca Radu Niculescu va avea si sustinerea membrilor CA, Gino Iorgulescu a declarat ca nu se pune aceasta problema atata vreme cat el ii acorda tot girul.