Anamaria Ferent, solista de la trupa Demmo, a intrat si ea recent la capitolul "nunti pe ascuns". Dupa Paula Seling si Dana Nalbaru, care s-au cununat si ele civil in mare secret, Anamaria a decis ca anul acesta, la 24 august, sa spuna "Da" in fata ofiterului Starii Civile si sa-l ia de sot pe omul de afaceri Marcel Toader.

Cei doi s-au cununat si religios, acum doua saptamani, dar numai "pe jumatate", continuarea evenimentui urmand sa aiba loc la sfarsitul anului. Acum doua saptamani, mai precis sambata, 24 septembrie, Anamaria si Marcel s-au cununat religios la Manastirea Sambata de Sus, din Fagaras, manastire construita de domnitorul Constantin Brancoveanu.

Ei isi vor finaliza insa ceremonia abia la sfarsitul acestui an. "Pe 24 septembrie ne-am cununat religios, dar numai pe jumatate, la Manastirea Sambata. Cealalta jumatate din ceremonie va avea loc pe data de 30 decembrie, la Sibiu.

Petrecerea de nunta se va desfasura tot atunci, la Hotel Palace, pentru ca in incinta acestuia se afla un superb salon pentru nunti, iar nasii nostri sunt si ei tot din Sibiu. Nunta fiind cu o zi inainte de Revelion, vom avea astfel ocazia sa petrecem de doua ori in scurt timp: si la nunta, si la cumpana dintre ani!", ne-a povestit cu zambetul pe buze cantareata.

Inainte de nunta, proaspetii insuratei vor da o fuga in Franta, la Paris, oras de unde Anamaria isi va cumpara rochia de mireasa. Imediat dupa Revelion, solista de la Demmo si sotul ei, Marcel, vor pleca intr-o frumoasa luna de miere. Cei doi au decis sa se "refugieze" undeva la caldura, mai precis in Bali.

intrebata daca isi doreste curand un copil, Ferent a raspuns ca deocamdata va merge la doctor sa-si faca analizele pentru a vedea daca poate sau nu ramane insarcinata. in cazul in care raspunsul va fi pozitiv, Ana nu-si va dori sa afle sexul copilului decat la nastere, pentru ca vrea sa aiba atunci o surpriza.