Peste 300 de invitati s-au intrecut in daruri costisitoare la nunta lui Adrian Mutu cu dominicanca Consuelo, anunta numarul de azi al revistei X-Magazin. Nepotul lui Gigi Becali, Lucian, le-a facut cadou lui Mutu si proaspetei sale sotii un Lamborghini Diablo, in valoare de 150.000 de euro.

Cristi Chivu si logodnica sa, Maria Marinescu, nu s-au lasat mai prejos si le-au adus mirilor piese de decoratiune interioara care costa in jur de zece mii de dolari. Mircea Sandu le-a oferit un set valoros de pahare, din cristal. Un singur pahar ar costa cam 3.000 de euro.

Bani pentru artisti

Lavinia de la Spicy, Marcel Pavel, Sanda Ladosi, Copilul Minune si restul artistilor care au intretinut atmosfera la nunta au fost rasplatiti regeste. Pe langa onorariile stabilite initial, cantaretii s-au ales cu bani buni din cei aproape 10.000 de dolari pusi la bataie de meseni pentru dedicatii.

Alexandra sufera

Surse apropiate fostei sotii a Briliantului spun ca in prezent Alexandra si Adrian sunt certati. El nu a invitat-o la nunta, iar ea nu l-a sunat pentru a-l felicita.

"Plange non-stop. De cand si-a dat seama ca Mutu chiar o iubeste pe Consuelo, nu pe ea, nu-si mai gaseste linistea. Sufera ingrozitor, si dupa ce-a mai auzit ce zicea Mutu, ca vrea multi copii cu Consuelo... asta a doborat-o!", a povestit un amic al fostei doamne Mutu.