La nunta lui Mutu au participat 250 de invitati. Cheful s-a tinut intr-un cort montat in curtea unui castel vechi de 200 de ani. Pina aseara, la cununia religioasa, Adrian Mutu s-a intilnit doar cinci minute cu sotia lui, Consuelo. La ora 19:30 cei doi s-au intilnit in fata altarului bisericii ortodoxe din Roma. Ceremonia a durat in jur de o ora.

"Nu-l vazusem niciodata in realitate pe Adrian. Am vorbit doar cu sotia lui. N-a fost nevoie ca ea sa fie mai intii botezata. Intre Bisericile Ortodoxa si Catolica exista o intelegere in acest sens", a povestit preotul paroh Juvenalie Ionascu, care este chiar din Pitesti.

Petrecerea a inceput la ora 21:00 si a avut loc in gradina restaurantului Casa Valadier din Piata Bucuresti. E o cladire veche de peste 200 de ani. Numai ca, din cauza spatiilor mici din interior, Mutu a ales sa construiasca un cort pentru a putea gazdui toti invitatii.

La constructia acestuia au muncit romani, unul dintre acestia fiind convins ca sotia lui Mutu este Alexandra Dinu. "Muncim si gratis pentru Adrian. Si el si Alexandra sint doi simpatici".

"A fost asa cum am promis, adica week-end-ul meu. Vreau copii multi si goluri multe pentru Romania si Juventus" - Adrian Mutu

Mutu a plecat la Roma abia ieri dimineata

Surprinzator, Adrian Mutu nu a plecat simbata noapte direct la Roma, unde avea programata ieri nunta, ci s-a intors la Bucuresti, impreuna cu "tricolorii". Ieri, in jurul orei 8:20, el a ajuns la aeroportul Henri Coanda cu taxiul, impreuna cu Cosmin Contra si cu un prieten comun.

"Sint foarte obosit, dar fericit. Sa vedem ce va fi miercuri in Finlanda", s-a rezumat sa spuna capitanul "nationalei", care s-a grabit sa se imbarce, impreuna cu colegul si prietenul sau, in cursa de linie spre Roma, care a decolat la 9:15.