Primele cazuri de gripa aviara in lume au aparut in 1997 in Hong Kong. Atunci au fost diagnosticate 18 persoane si au murit 6. Virusul e unul fff puternic care a suferit mutatii. Nu se stie inca felul in care se transmite la om, dar ceea ce e mai trist e faptul ca se preconizeaza ca vor muri zeci de milioane de oameni din cauza lui.

Daca eu stiu toate astea, e clar ca si desteptii de sus le stiu, mai mult decat atat, ei le stiu de prin septembrie, dar nu au luat nici o masura de precautie. Iar acum ca sa se dea si mai si in ridicol trambitzeaza ca vor despagubii oameni ale caror oratanii vor fi sacrificate, de parca asta e cel mai important si ne scapa pe toti de pericole

Pasarile alea au murit iar analizele vor fi facute de un laborator din Londra. Rezultatele, daca nu ma insel, vor fi aflate in 10 zile. Pana atunci nimeni probabil ca nu va declara nimic sperand ca rezultatele transmise de laborator sa fie unele ok.

Daca si in Turcia s-au confirmat cazuri de gripa aviara, atunci eu banui ca si la noi e acelasi lucru, mai ales ca pasarile purtatoare de virus vin din acelasi lok.

avedaria