Nicoleta pare urmarita de acelasi ghinion pe care l-a avut cu fostul ei iubit, Dinu Maxer. Scenele pasionale in care a trebuit sa joace alaturi de Lucian Viziru in telenovela "Lacrimi de iubire" nu ii sunt deloc placute iubitului ei. Conform revistei Star, Zsolt ar fi sunat-o non-stop in ziua in care filma scenele de dragoste alaturi de Lucian. Nicoleta a trebuit sa il calmeze explicandu-i ca totul este doar actorie.

EXPLICATII

"Te rog sa nu te superi si sa ma intelegi pentru ca nu se intampla nimic intre noi. Este doar o scena de film. Daca am intrat in joc, trebuie sa joc pana la capat". Acestea au fost cuvintele cu care a incercat Nicoleta sa il linisteasca pe Zsolt, sustine revista Star.

GRIPATA SAU NU?

Zsolt pare sa incerce sa limiteze orice alta apropiere intre iubita lui si Viziru, in afara platourilor de filmare. Cu putin timp in urma, Nicoleta nu a ajuns la emisiunea Mihaelei Tatu, unde erau invitati toti actorii din "Lacrimi de iubire", inclusiv Lucian Viziru, motivand prin telefon ca este foarte racita.

Revista Star sustine, insa, ca in acea zi, Nicoleta a fost zarita alaturi de iubitul ei intr-un fast food si nici pe departe nu parea ca ar fi fost bolnava.

Contactati de noi, cei care se ocupa de imaginea Nicoletei la Acasa TV ne-au raspuns, inainte de inchiderea editiei, ca nu este adevarat.

Zsolt Csergo i-a daruit Nicoletei Luciu un inel, dar nu a cerut-o inca de sotie. Pe de alta parte, Simona Patruleasa, fosta prietena a lui Zsolt, a declarat ca s-au despartit pentru ca el nu isi dorea o familie.

Dinu Maxer , fostul iubit al Nicoletei Luciu, a declarat inainte sa se desparta de bruneta ca nu este de acord ca ea sa joace alaturi de Lucian Viziru in "Lacrimi de iubire". Stiind ca Luciu avea sa filmeze scene de dragoste, Maxer s-a aprins si s-a despartit de Nicoleta.