Aceasta generatie a fost testata si recompensata cu cele mai prestigioase premii din partea celor mai importante foruri si publicatii din domeniu. BitDefender 8 Professional Plus este si cel mai bun produs software romanesc, conform premiilor IT&C ale Romaniei din acest an.

Prin cele trei produse ale sale: BitDefender Professional Plus, BitDefender Standard si BitDefender Internet Security, Generatia 9 a fost conceputa pentru a satisface nevoile de securitate ale tuturor categoriilor de utilizatori de calculatoare.

Gecad Net pe prima pozitie la vanzarile de software Microsoft in regim OSL

Gecad Net a fost desemnat cel mai bun partener Microsoft in privinta vanzarilor de licente in regim OSL in anul fiscal 2004-2005 al Microsoft Romania. Este al cincilea an in care Gecad Net reuseste sa ocupe primul loc in clasamentul partenerilor. Continuitatea pe aceasta pozitie intareste pozitia Gecad Net pe piata romaneasca, in conditiile unei concurente tot mai mari.

Programul Open Subscription Licence (OSL) a fost lansat in Romania in toamna anului 2000. OSL este un program de licentiere special creat pentru a pune la dispozitia companiilor mici si mijlocii o modalitate simpla de a obtine dreptul folosirii produselor Microsoft.

Acesta ofera companiilor cu mai mult de cinci calculatoare posibilitatea utilizarii produselor Microsoft chiar din momentul semnarii contractului fara a fi necesara plata integrala.