Dupa o participare constanta la expozitii nationale si internationale de profil, precum CeBIT Hanovra 2005, Systems - Munchen 2001-2004, OutsourceWorld New York si Londra 2003, Infodesk Frankfurt 2002, IFABO Viena 2002, Binary Bucuresti 2001-2004, ADCOS isi va expune serviciile, in cadrul pavilionului national, la Systems 2005 - unul dintre cele mai mari targuri internationale de IT&C, desfasurat la Munchen, in perioada 24-28 octombrie 2005.

ADCOS este o companie cu capital german, avand clienti si parteneri in SUA, Germania, Austria, Elvetia, Italia, Franta si Romania.

Aplicatia sa de e-Procurement, "E-Search", a fost implementata la firme de renume mondial, precum: AIRBUS - parte a Agentiei Spatiale Europene, Armata Germana, Dätwyler Electronics etc.

Produsele si serviciile prezentate de ADCOS la Systems vor fi :

- Outsourcing dezvoltare solutii la cheie Software/ Web (e-Commerce, e-Procurement, solutii B2B si B2C, plasare de programatori la sediul clientilor)

- solutie web de Project Management

- aplicatie profesionala de e-Procurement

- solutii e-Learning si de automatizare a fortei de vanzare mobile

"ADCOS merge la Systems cu produse si servicii de calitate germana. Speram sa ne extindem numarul actual de parteneriate strategice pe piata vestica si sa castigam noi clienti pentru produsele si serviciile noastre software si web", a declarat Jan Opritz, Presedintele ADCOS Romania.

Pe piata romaneasca, ADCOS ofera o solutie profesionala de management al afacerii, de tip ERP, cu 17 module, ce acopera integral toate sferele de activitate ale unei firme: Financiar-Contabilitate, Resurse Umane si Salarizare, Monitorizare si Control Managerial (inclusiv prin web), Management Procese de Productie si/sau Servicii.

Sistemul AIS - Advanced Integrated Systems a fost implementat pana acum in zeci de companii din diverse domenii de activitate : productie, comert, transporturi, alte servicii.

Oferta ADCOS mai cuprinde: solutia CRM GoldMine pentru managementul relatiilor cu clientii si partenerii, solutii e-Learning si SFA - Automatizarea Fortei de Vanzari mobile.