Puterea si Opozitia vor mai negocia legea administratiei locale. Cristian George Maior a declarat ca saptamana viitoare Ioan Rus si Vasile Blaga se vor intalni la Bistrita sa discute Legea 215.

"Noi vom mai avea discutii si va fi si o intalnire la Bistrita, la care va participa si domnul Blaga si partidul l-a mandatat pe domnul Rus sa continue aceasta discutie pe intreg pachetul de legi", a spus Maior.

Curtea Constitutionala a declarat o data legea administratiei publice locale drept constitutionala, a afirmat Antonie Iorgovan. In cadrul emisiunii Romania la Raport realizata de Andreea Pora la Radio Mix, Antonie Iorgovan a spus ca PSD va "face tot ceea ce e parlamentar posibil sa nu se adopte" modificarile Legii 215 si ale regulamentului celor doua camere ale Parlamentului.

"Dispozitia din Legea 215, potrivit careia, revocarea din functie a presedintilor consiliilor judetene se face cu un vot calificat, text care a fost atacat la Curtea Constitutionala si trebuie revizuit, inseamna ca nu intelegem ce inseamna Constitutia. Vom face tot ceea ce este parlamentar posibil sa nu se adopte.

Ne gandim ca regulamentul sa-l terminam in legislatura urmatoare", a declarat Antonie Iorgovan.