Sparta Praga - Arsenal Londra. Arsenal este liderul grupei B cu maximum de puncte din doua jocuri. Adversara, Sparta, nu este in forma, pierzand chiar si in fata lui FC Thun, astfel ca sunt sanse mici sa reuseasca sa puna probleme "tunarilor".

Panathinaikos - Barcelona. Grecii de la Panathinaikos au o misiune aproape imposibila in fata ,extraterestrilor" de la FC Barcelona. Dupa victoria pierduta printre degete la terenul lui Deportivo, catalanii sunt cat se poate de motivati sa invinga la Atena.

Ajax - Thun. ,Lancierii" de la Ajax au doar un punct dupa doua etape si sunt practic obligati sa invinga in aceasta seara. Victoria gazdelor pare sa fie favorizata si de revenirea de forma a lui Ajax, resimtita si in campionat.

Udinese - Bremen. Udinese este una dintre cele mai in forma echipe italiene din Serie A, castigand in ultima etapa cu 3-2 pe terenul Sienei. In Liga Campionilor, friulanii au acumulat trei puncte, in timp ce adversara, Werder, a pierdut ambele partide disputate pana acum si nu pare capabila sa-i invinga pe italieni pe propriul teren.

Villarreal - Benfica. Spaniolii au remizat in ambele partide disputate in aceasta editie a L.C. Astfel, este de asteptat ca ,submarinul galben" sa obtina macar un punct in fata Benficai, echipa care a acumulat un punct mai mult decat spaniolii in primele doua partide din aceasta grupa.