Pe luptatorii din sporturile de contact ii vezi carandu-si pumni si picioare sau suferind contuzii. Cu toate acestea, fiecare dintre ei are o poveste care ramane, de cele mai multe ori, nespusa. Un exemplu este cel al campionului Local Kombat, Ionut Iftimoaie, care este tatal unei fetite de sase ani.

Povestea secreta a lui Iftimoaie incepe in 1998, cand acesta a ajuns in Italia, in cautarea unei vieti mai bune. La Roma a intalnit o femeie care avea sa-i schimbe viata. De profesie actrita, italianca - a carei identitate luptatorul a decis sa o pastreze sub tacere - avea cu sase ani mai mult decat el si provenea dintr-o familie buna.

Iubirea lor a fost pe muchie de cutit, cu multe certuri si impacari, totul culminand cu momentul in care femeia l-a anuntat ca e insarcinata. Pe vremea aceea, luptatorul nu avea permis de sedere si nici o locuinta sau un loc de munca stabil. Toate acestea se puteau schimba in momentul in care Ionut alegea sa se casatoreasca si sa isi creasca fetita alaturi de iubita sa.

Iftimoaie a refuzat, insa, pentru ca relatia cu mama viitorului sau copil i se parea fara viitor. in fine, fetita s-a nascut la Roma si a luat numele mamei sale, pentru ca Iftimoaie nu-i putea asigura o pensie alimentara, suma respectiva de bani urmand a veni, dupa legile italiene, din partea statului. Copilul a primit numele Lisa, iar acum e in clasa intai, la o scoala din capitala Italiei.

Cu toate ca despartirea s-a incheiat intr-un mod nu tocmai placut pentru cei doi, Ionut spune ca intotdeauna a iubit-o pe micuta Lisa si nu si-a negat niciodata paternitatea. De altfel, in prezent, cand Iftimoaie a inceput sa castige bani frumosi de pe urma turneelor de full-contact, a inceput sa-si faca mai bine simtita prezenta, din punct de vedere material, in viata fetitei.

El nu plateste nici acum pensie alimentara, dar contribuie la suportarea cheltuielilor de educatie pentru Lisa.