Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat, joi, deschiderea a inca sase noi unitati bancare in judetele Prahova, Hunedoara, Calarasi, Bihor si Municipiul Bucuresti. Astfel, reteaua bancii are, in prezent, 345 de sucursale si agentii. Pana la finele lunii octombrie, BCR are planificat sa deschida unitatea cu numarul 350.

Noile unitati sunt: „Agentia Malu Rosu" ( in Ploiesti, fiind a 3-a unitate BCR din Municipiul Ploiesti si a 10-a unitate operativa din judet ),"Agentia Busteni"( in Busteni, fiind a 11-a unitate BCR din Judetul Prahova ), „Agentia Dava" (in Deva este cea de-a 2-a unitate BCR din Municipiu si a 11-a unitate operativa din Judetul Hunedoara ).

In Calarasi, BCR a deschis „Agentia Mircea Voda", a 2-a unitate din Municipiu si a 4-a unitate operativa din Judet , in Oradea a fost deschisa "Agentia Decebal", a 6-a unitate BCR din Oradea si a 11-a unitate operativa din Judetul Bihor iar in Bucuresti a dat in folosinta "Agentia Basarabiei", fiind a 54-a unitate BCR din Capitala.

BCR este in plin proces de privatizare, in cursa pentru pachetul de actiuni de 61,88% ramand in prezent doar banca olandezo-belgiana Dexia, austriecii de la Erste Bank, BNP Paribas, a doua banca a Frantei, Banco Comercial Portugues-Millennium, cea mai mare banca privata a Portugaliei, cea mai mare banca germana - Deutsche Bank, Banca Nationala a Greciei si Banca Intesa din Italia.