Activ inregistreaza succes dupa succes. Dupa ce ne-au recucerit in ultimele luni cu refrenul piesei Superstar, ACTIV-ii au plecat saptamana trecuta sa cucereasca continentul nord american...mai exact Canada.

La invitatia unui impresar din tara frunzei de artar, cei mai activi tineri din muzica romaneasca, Avi, Oana si Rudi, au sustinut in seara zilei de 15 octombrie un super concert in dicoteca THE DOCKS, in fata a peste 1000 de persoane.

THE DOCKS este una dintre cele mai populare discoteci din orasul Toronto, acolo sustinand recitaluri artisti importanti, precum Chemical Brothers, Dj Tiesto, Rage Against the Machine.... si Activ.

Recitalul trupei ACTIV a ridicat in picioare toata audienta, iar romanii prezenti in sala au cantat impreuna cu formatia, piesele de pe albumele Motive si Superstar, simtindu-se mai aproape de casa cu ajutorul muzicii. Surprinzator, la sfarsitul show-ului, spectatorii canadieni fredonau piesa Superstar...in limba romana!

Calatoria in Canada a insemnat o experienta deosebita pentru cei trei membri ai trupei ACTIV, aceasta fiind prima lor vizita pe continentul nord american. Stilul si ritmul de viata canadian, precum si atitudinea degajata a canadienilor, i-au incantat pe Avi, Oana si Rudi, care si-au promis ca vor reveni pentru o vizita mai lunga.

Primirea calduroasa de care s-au bucurat precum si reactiile pozitive ale spectatorilor, ne fac sa le uram celor trei ACTIV sa aiba cat mai multe concerte pe continentul american.