Gigi Becali a incheiat, pentru moment, ostilitatile cu Fiscul. Becali s-a prezentat joi la sediul ANAF, unde a stat de vorba cu presedintele acestei institutii, Sebastian Bodu. Cei doi au ajuns la o intelegere, iar seful Agentiei Nationale pentru Administrare Fiscala a anuntat ca sechestrul pe bunurile lui Gigi Becali va fi ridicat.

Pana cand Gigi Becali va plati datoria catre bugetul de stat, ANAF va pune sub sechestru un teren care apartine latifundiarului din Pipera. Valoarea terenului urmeaza sa fie stabilita de experti in zilele urmatoare.

In cazul in care Gigi Becali va refuza sa achite datoria de 7 milioane de dolari a clubului Steaua, agentia nationala de administrare fiscala isi va recupera datoria prin vanzarea terenului. Pe de alta parte, razboiul fiscului cu rau-platnicii din fotbal are tot mai multe nuante comice.

Seful ANAF Brasov a anuntat miercui seara ca a pus sechestru pe averea omului de afaceri Ioan Neculaie, actionar la FC Brasov. Sebastian Bodu neaga insa aceasta informatie. O masura identica au vrut sa ia si inspectorii ANAF din Bistrita, in cazul datoriei clubului Gloria din localitate.

Doar ca, neavand pe ce sa puna sechestru, inspectorii au decis sa puna sechestru pe peluza stadionului.