Ineficienta ANAF se datoreaza faptului ca exceptand conducerea au ramas aceeasi oameni. Declaratia apartine deputatului PD, Valentin Iliescu, in cadrul rubricii Punctul pe I, de la Radio Mix.

Deputatul mai spune ca in acest fel se acopera tot ce s-a intamplat, pana acum: "La ANAF tot oamenii aia sunt, s-a schimbat, Sebastian Bodu presedintele ANAF, poate si vicepresedintele si inca unu, doi, trei oameni dar toti ceilalti inclusiv la Garda Financiara sunt cei dinainte, care in sistemul ala vechi nu fac decat sa acopere ce s-a intamplat.

La SRI, repet, SRI-ul este un instrument care ar trebui sa aiba o radiografie completa in ceea ce se intampla in sistemul economic romanesc, in ceea ce inseamna drenarea banului public.

In ceea ce priveste datoriile cluburilor de fotbal catre stat, deputatul PD spune ca acestea ar trebui recuperate treptat.

ANAF-ul ar fi trebuit sa analizeze pana acum situatia cluburilor si ar trebui sa stabileasca un grafic de plata, pentru ca este imposibil sa fie platite dintr-o data toate datoriile :" Era firesc ca cineva de la ANAF respectiv d-nul Sebasian BODU sa poarte o discutie cu toti conducatorii de cluburi […] ca urmare a faptului ca multi ani de zile institutiile statului nu au recuperate banii de la cluburile de fotbal."