Catalina Ponor a pierdut surprinzator acum o saptamina finala de la sol in fata junioarei Sandra Izbasa, la Campionatele Nationale de la Bacau.

Ieri seara, la primul concurs extern dupa participarea la Europenele din iunie de la Debrecen, dar si dupa despartirea de antrenorii Belu si Bitang, Ponor a cistigat calificarile probei de birna.

Ponor, antrenata acum de Matei Stanei, a obtinut 9,437 si s-a calificat de pe primul loc in finala ce va avea loc miine dupa-amiaza. Din pacate insa, din cauza faptului ca inca nu stapineste bine noul exercitiu de la sol, schimbat de curind, Ponor nu a concurat ieri la acest aparat.

Constanteanca ar fi obtinut calificarea in finala, pentru ca majoritatea notelor de ieri au fost de sub 9, insa, probabil, ea nu a dorit sa lase o impresie proasta arbitrelor ce vor oficia si la Mondialele de luna viitoare.

Pentru ca restul gimnastelor senioare din Romania sint nepregatite, este extrem de probabil ca Ponor sa fie singura reprezentanta a Romaniei in concursul feminin la CM din Australia.