Solutii de securitate fizica si informatica

de     Romania Libera
Sâmbătă, 22 octombrie 2005, 0:00


Expeditorii sau destinatarii mesajelor transmise prin posta electronica nu mai pot nega trimiterea sau primirea unui astfel de mesaj gratie noii solutii "emailerSAFE", dezvoltata de UTI si prezentata, in aceste zile, la Targul International de Tehnica Militara - EXPOMIL 2005.

Alaturi de aceasta, se mai pot vedea solutii pentru asigurarea informatiilor impotriva radiatiilor compromitatoare, dar si alte noi solutii pentru sisteme radar, echipamente militare, aeriene si terestre.

Un exemplu in acest sens poate fi Blue Force Tracker - un sistem portabil pentru urmarirea si monitorizarea membrilor unitatilor de lupta, destinat echiparii soldatilor pentru localizarea, identificarea, orientarea spatiala si monitorizarea situatiei in campul tactic, prin integrarea unui sistem centralizat de comanda si control.

In ceea ce priveste securitatea fizica, UTI va transmite, in timp real, demonstratiile dinamice cu vehicule blindate si tragerile in tunel capcana cu armament de infanterie, ce vor fi organizate azi in poligonul companiei Romarm.

EXPOMIL este organizata o data la doi ani si se afla la cea de-a IV-a editie. Editia 2005 reuneste 156 de expozanti, dintre care 87 firme sunt romanesti si 69 din strainatate.

Sunt reprezentate 20 de tari, respectiv: Austria, Cehia, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Israel, Italia, Japonia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Romania, Serbia si Muntenegru, Spania, Statele Unite ale Americii, Suedia si Turcia.

Suprafata ocupata este de aproape 9.500 mp, din care 6.850 mp in interior si 2.500 pe platformele exterioare, ceea ce inseamna o crestere cu 20% a suprafetei interioare si cu 130% a celei exterioare.


77 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version