Jandarmeria a sanctionat 12 persoane pentru incidentele petrecute inainte, in timpul si dupa meciul Rapid – Steaua. In jurul orei 18.25, la plecarea din statia „Pod Grozavesti", doi suporteri ai echipei Rapid au spart doua geamuri laterale ale tramvaiului 35 cu care se deplasau spre stadion.

Un alt incident a avut loc in jurul orei 18.35, cand un grup de aproximativ 300 de suporteri stelisti, care se deplasa pe trotuarul Bulevardului Orhideea, a intrat in altercatie cu fanii rapidisti aflati intr-un tramvai, aruncand cu pietre spre acesta. In urma acestui incident au fost sanctionate patru persoane implicate in altercatie.

Pe stadion, dupa eliminarea jucatorului stelist Banel Nicolita din minutul 30, galeria echipei-oaspete a rupt si aruncat spre terenul de joc bucati de scaune, spargand luneta autoturismului promotional (marca Fiat Albea) aflat la intrarea in tunelul care duce vestiare.

La sfarsitul partidei, pe timpul defluirii din peluza intai a suporterilor echipei Steaua, mai multe persoane au lovit cu picioarele peretii din rigips de pe scarile de acces, deteriorandu-i. De asemenea, a mai fost spart si un geam termopan.

Sase persoane dintre cele care au produs pagube au fost identificate de Jandarmerie si li s-au intocmit dosare de constatare a infractiunii de distrugere.