Marca distinctiva a revistei MAXIM este umorul. Inteligent, spumos, original, 98% romanesc. Maxim, cea mai bine vanduta revista pentru barbati din lume, se lanseaza pe 24 octombrie in Romania.

Publicatia lunara dedicata barbatilor este cunoscuta pentru conceptul revolutionar, care a creat un adevarat fenomen pe piata revistelor de gen existente pe plan mondial.

Celebra si nu mai putin frumoasa Ramona Badescu, proaspata coprezentatoare a Cerbului de Aur, detine prima coperta Maxim in Romania. Ramona Badescu pozeaza, de altfel, in premiera pentru o revista din Romania intr-un pictorial de un asemenea tip.

In plus, primul numar MAXIM o dezvaluie intr-un pictorial pe Anca Florescu, membra a trupei LAGUNA.

Redactorul sef al revistei este Dragos Vasile, 31 ani, care a preluat aceasta pozitie dupa cea de Sef Serviciu Moravuri Usoare la saptamanalul Academia Catavencu.

"MAXIM Romania e o revista de la noi din tara. Asta inseamna, in primul rand, continut editorial romanesc. In al doilea rand, inseamna femei celebre din Romania. In al treilea rand - umor de inspiratie locala. Nimic din ceea ce e romanesc nu ne este strain. Traim intr-o tara trista, plina de umor, iar din asta nu poate iesi decat o revista de ris, de citit, de colectie", spune Dragos Vasile.

Maxim este editata de PBR Publishing, o companie a MediaPRO.

***

Maxim Romania este a 28-a editie internationala si vine sa consolideze pozitia de lider mondial in cadrul revistelor de lifestyle pentru barbati, pe care Maxim o detine cu o audienta globala in crestere de peste 17 milioane de cititori.

Creata de unul dintre cei mai mari publisheri independenti din lume, Dennis Publishing Ltd.

(companie fondata la Londra, in 1974), revista MAXIM are in prezent un tiraj mondial de peste 4 milioane de exemplare, lunar, cu o audienta cumulata de peste 17 milioane de cititori in 30 de tari: Statele Unite, Marea Britanie, Olanda, Belgia, Franta, Spania, Portugalia, Italia, Germania, America Latina, Rusia, Serbia, Bulgaria, Grecia, Thailanda, etc.

Lansata in 1995, editia originala MAXIM vinde in acest moment, in Marea Britanie, peste 240.000 de exemplare, in medie, pe editie.Cu o medie de 2,5 milioane de exemplare vandute in Statele Unite, Maxim este cea mai mare revista de interes general pentru barbati din America.

De la lansarea sa pe piata in 1997, Maxim si-a inmultit cititorii si advertiserii intr-un ritm de invidiat, in acelasi timp primind premii ca "Hottest Magazine of the Year" decernat de Revista Adweek, sau "Magazine of the Year" de la Advertising Age.

Un adevarat boom s-a inregistrat insa in 1997, o data cu lansarea MAXIM SUA si Canada, revista ajungind in acest moment la un tiraj impresionant, de 2,5 milioane de exemplare in medie, pe editie.