Marcel Iures a colaborat cu numerosi actori si regizori de talie internationala, dar cine ar fi crezut ca ii va avea colegi pe platourile de filmare pe Beckham si Zidane? in filmul "Gool!", ce va fi lansat vineri si la noi pe marile ecrane, Iures e unul dintre cei mai importanti oameni ai fotbalului englezesc.

David Beckham, Raul Gonzalez si Zinedine Zidane, de la Real Madrid, Wayne Rooney, pustiul "minune" de la Manchester United, Alan Shearer si Patrick Kluivert, de la Newcastle United, acestia sunt noii colegi ai lui Marcel Iures in pelicula ce poarta numele "Gool!".

Celebrul actor roman interpreteaza unul din rolurile principale, cel al lui Erik Dornhelm, presedinte al clubului de fotbal Newcastle United, din Anglia. in regia lui Danny Cannon si cu un scenariu scris de Adrian Butchart, filmul spune povestea unui tanar fotbalist, Santiago Munez (interpretat de Kuno Becker) care se lupta pentru a ajunge celebru.

El porneste pe un drum destul de anevoios, trecand mai intai pe la clubul de fotbal Newcastle United, al carui "mentor" e chiar Marcel Iures si ajunge sa joace pentru Real Madrid, cunoscand gloria la Cupa Mondiala din Germania, in 2006.

Santiago e descoperit de britanicul Glen Foy (Stephen Dillane), un fost jucator de fotbal si ocazional cautator de talente, care il aduce la clubul Newcastle United, din Premier League. Aici, tanarul fotbalist se va maturiza si perfectiona chiar sub indrumarea personajului interpretat de Marcel Iures, Erik Dornhelm.

Filmul, al carui buget a atins fabuloasa suma de 100 de milioane de dolari va avea premiera vineri in cinematografele Scala, Hollywood Multiplex si Movieplex - Plaza Romania din Bucuresti.