Joi, 27 octombrie 2005, ora 18.00, in Club A (Str. Blanari, nr. 14), va puteti intilni cu Emil Brumaru, Elena Vladareanu, Dan Sociu, Claudiu Komartin si Razvan Tupa la lansarea volumelor de poezie publicate odata cu relansarea Editurii Cartea Romaneasca.

Submarinul erotic, europa. zece cintece funerare, Cintece eXcesive, Circul domestic si corpuri romanesti vor fi pretextul unor discutii pe temele: exista astazi o avangarda in literatura romana?, putem acuza autorii de pornografie sau mizerabilism?, cine

Cantece eXcesive

e mai autentic – Emil Brumaru sau Elena Vladareanu?

Sinteti invitati la o seara in care Submarinul erotic, europa. zece cintece funerare, Cintece eXcesive, Circul domestic si corpuri romanesti vor fi puse in scena in cadrul unor momente teatrale-surpriza. Poezia se poate citi oriunde, pe strada sau in cluburi, si in jurul ei se nasc intotdeauna situatii.

Performance-ul de joi seara va incerca sa deschida lantul intimplarilor

corpuri romanesti

poetice. In Club A se vor distribui si stickere cu versurile celor cinci poeti.

Pe teme de jazz, triphop, cooljazz, chill-out si rave, vor fi mixate vocile celor patru poeti. Vor fi prezentate si filme experimentale realizate in perioadele de avangarda ale culturii occidentale (suprarealism, generatia beat).

Editura CARTEA ROMANEASCA este cel mai vechi brand de carte din Romania. Seria de poezie contemporana il face si cel mai dinamic.

Momente de performance, regia Robert Balan

circul domestic

Filmele prezentate:

Man Ray, Emak Bakia

Filme beat regizate de John Cage si Jonas Mekas

Un film underground: Breath – Death

Un mixaj de imagini din filmele experimentale beat

Playlist Mix Future Sound of Poetry:

Philip Glass, Quincy Jones, Massive Attack, Miles Davis, St. Germain, Thievery Corporation, Tom Waits s.a.

europa. zece cantece funerare