Nu mai e loc de indoiala: in aceasta toamna Hollywoodul se muta la Bucuresti. Cateva dintre cele mai cunoscute si iubite vedete ale cinematografiei internationale se afla la Bucuresti sau se pregatesc sa debarce in Micul Paris. E vorba de Ethan Hawke, Olivier Martinez, Francis Ford Coppola si mai ales cea care a fost declarata de mai multe ori "cea mai sexy femeie din lume", Angelina Jolie.

Studiourile de la Bucuresti ofera preturi foarte mici pe piata cinematografiei internationale, asa ca au devenit foarte cautate de regizori de renume si de producatorii din cetatea filmului, Hollywood. Acesta e motivul pentru care vedete de talie internationala au fost aduse la filmari la studiouri din Bucuresti.

Daca pana acum, in aceasta toamna, au ajuns deja in Bucuresti Olivier Martinez si Francis Ford Coppola, luna viitoare va sosi Angelina Jolie! Nu este exclus ca Brad Pitt sa-si insoteasca partenera in acest periplu.

Secventele pe care Angelina Jolie le va filma in Romania se turneaza in studiourile de la Castel Film, unde se fac deja pregatiri in ceea ce priveste decoruri, costume si castinguri pentru roluri secundare si de figuratie. Productia in care urmeaza sa joace frumoasa actrita este un mare secret pentru multa lume, inclusiv pentru cei care vor aparea pe pelicula.

De mai bine de trei saptamani, la Castel Film au loc numeroase castinguri pentru acest film, numerosi actori romani aflati in baza de date a companiei fiind chemati sa dea probe in cel mai mare secret. Astfel au fost alesi figuranti, actori in roluri mici sau chiar actori care-i vor da replica frumoasei Angelina.

Unul din cei care i-ar putea da replica in film Angelinei este chiar Cain, cantaretul care a mai jucat si cu Pink, in urma cu un an. Totodata pregatirile continua cu toate aranjametele ce tin de sederea in tara a vedetei: cazare, paza, asistenti, PR, fotografi de platou, itinerariu pentru prezentarea locurilor, locatii pentru petrecerile de incepere a filmarilor, sali de frumusete s.a.m.d.

Daca pentru perioada in care va sta la Bucuresti inca nu s-a decis unde va locui Angelina - hotel Marriott sau Hilton - pentru locatiile din tara, unde vedeta ar putea sa se relaxeze in cele cateva zile libere, s-au facut deja rezervari. Se ia in calcul si faptul ca ar putea fi vizitata de Brad Pitt, deoarece sederea ei in Romania se prelungeste pana in decembrie.

in prezent, Angelina are filmari pentru doua productii: The Mirror si The Good Shepherd, primul fiind la final, iar al doilea inca in turnare. Totodata, vedeta si-a imprumutat vocea pentru Beowoolf, film de animatie ce se va finaliza anul viitor.

Actrita nu a trimis inca propria ei echipa de asistenti si de bodyguarzi, urmand ca zilele acestea sa se stabileasca exact numarul persoanelor care o vor insoti si unde vor locui, precum si necesarul de personal pe care trebuie sa-l asigure Castel Film.