Eliminarea din Cupa Romaniei a intunecat atmosfera in Stefan cel Mare. Cei mai suparati sint actionarii clubului. Surse apropiate afirma ca majoritatea sefilor au ajuns la concluzia ca trebuie luate masuri urgente. Totul depinde acum de rezultatele imediate ale echipei lui Andone.

Cupa a fost ratata, in discutie mai ramin doar cistigarea campionatului si accederea in primavara europeana.

Actionarii spun ca in viitorul foarte apropiat lotul va fi revizuit, iar capacitatea si competenta antrenorilor care conduc pe Dinamo trebuie discutate. Cind? "Mai avem doua etape de campionat si partida de la Sofia, dupa care se intrerupe campionatul. Atunci vom vedea ce e de facut", au anuntat sefii.

Altfel spus, e clar ca postul lui Andone se afla in pericol, iar meciul care va cintari decisiv in continuarea acestuia pe banca ros-albilor va fi cel de joia viitoare, cu Levski, de la Sofia. Daca Dinamo pierde, rateaza o buna oportunitate de a ajunge in primavara europeana, iar Andone ar putea fi demis.

Nici o remiza nu i-ar multumi pe "ciini", in conditiile in care prima partida, cu Heerenveen, s-a terminat la egalitate, 0-0.

Becali l-a certat pe antrenor

O prima runda aprinsa s-a si consumat ieri, atunci cind in Stefan cel Mare presedintele executiv Ioan Becali a ridicat tonul la Ioan Andone, la cearta asistind si Cristi Borcea. Se pare ca oficialul dinamovist nu este multumit de jocul practicat de echipa la ultimele meciuri.

Totodata, camerele de televiziune au surprins, dupa intilnirea cu Petrolul, un dialog intre Vasile Turcu si Becali. Primul, actionar si vicepresedinte la Dinamo, spunea ca nu doar Ioan Andone este de vina pentru esecul si jocul de acum doua zile, in timp ce Becali dadea a lehamite din mina, dezaprobindu-l pe Turcu.

Suporterii iar au luat foc

Esecul cu Petrolul a nemultumit fanii dinamovisti, care au fost extrem de acizi pe site-ul lor oficial, www.dinamomania.net. "Este clar ca daca nu cistigam la Sofia, iese cu furtuna", s-a exprimat un microbist. Suporterii sint impartiti.

Cei mai multi il critica iar pe tehnician, considerind ca "Andone este un antrenor modest", in timp ce altii spun ca fanii trebuie sa fie acum uniti in jurul echipei: "Antrenorul nu are nici o vina, iar se cauta certuri si scandaluri cind ar trebui sa fie liniste inaintea unui meci capital, precum cel de la Sofia".