Iubire cu nabadai intre Oana Zavoranu si Pepe. Cei doi logodnici, temperamentali si foarte iuti la manie, au ajuns in urma cu o saptamana la violenta, cantaretul lovindu-si logodnica de cateva ori, potrivit cotidianului "Atac". in urma bataii, Oana ar fi ajuns la spital, iar dupa externare a plecat acasa la mama ei, parasindu-l pe Pepe.

Surse din anturajul celor doi, contactate de Libertatea, spun ca, in timp ce se afla singura acasa (in apartamentul lui Pepe din zona Unirii), Oana a fost vizitata de parintii lui Pepe, cu care a avut o disputa. Imediat a aparut si Pepe, care a tinut partea parintilor lui, dar nu s-a multumit cu vorbele. El si-a lovit in mod repetat logodnica, pana cand i-a rupt cateva coaste.

Oana a fost transportata la spital. Dupa cateva zile de consultatii, tratamente si radiografii, Oana a fost externata, dar nu s-a mai intors la Pepe, desi acesta a incercat sa se impace cu ea. Contactata telefonic, Oana sustine insa ca nimic nu e adevarat si ca a lipsit de la emisiune duminica trecuta din pricina unei raceli: "Nu este nimic adevarat.

Sunt foarte bine si nu am nici o coasta rupta. Nu m-am certat cu Pepe si nici nu m-a batut vreodata."